Осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд в някои икономически дейности - Производство, преработка и консервиране на месо и месни продукти – основни опасности и мерки за тяхното предотвратяване
Тип на документа: авторски материал
Aвтор/Източник: Виолета Добрева
Обнародван/Публикуван на: 2014-12-09
Автор / Източник:
Виолета Добрева
Панайот Панайотов
Книга "Как да осигурим, здравословна и безопасна работна среда - Издание в две книги", стр. 530
Визирани нормативни актове:

 

За да можете да ползвате документите в системата, абонирайте се

 
Потребителско име:
Парола:
запомни ме:


Вие можете да направите своя абонамент по всяко време на годината:

- със завяка за абонамент;
- в офиса на издателството;
- на телефони: 02/981-13-76; 088/240-03-10; 02/981-13-93;
- чрез нашите търговски представители във Вашия регион;
- чрез разпространителските фирми - Партньори на ИК "Труд и право".

Информация за търговските ни представители във Вашия регион можете да получите на телефон: 02/981-13-93.