Наредба № 15 от 28.06.2002 г. за изискванията към използване на ароматизанти в храните
Тип на документа: нормативен акт
Обнародван/Публикуван на: 2014-05-09
ДВ, бр. 62 от 1.08.2006 г., ДВ, бр. 39 от 25.5.2010 г., ДВ, бр. 68 от 2.8.2013 г., ДВ, бр. 39 от 9.5.2014 г.

 

За да можете да ползвате документите в системата, абонирайте се

 
Потребителско име:
Парола:
запомни ме:


Вие можете да направите своя абонамент по всяко време на годината:

- със завяка за абонамент;
- в офиса на издателството;
- на телефони: 02/981-13-76; 088/240-03-10; 02/981-13-93;
- чрез нашите търговски представители във Вашия регион;
- чрез разпространителските фирми - Партньори на ИК "Труд и право".

Информация за търговските ни представители във Вашия регион можете да получите на телефон: 02/981-13-93.