Наредба № 31 от 24.07.2002 г. за ветеринарно-санитарните изисквания при производството и предлагането на пазара на мляно месо и месни заготовки
Тип на документа: нормативен акт
Обнародван/Публикуван на: 2006-01-10
ДВ, бр. 79 от 10.09.2004 г., ДВ, бр. 3 от 10.01.2006 г., ДВ, бр. 9 от 27.01.2006 г., ДВ, бр. 15 от 17.02.2006 г., ДВ, бр. 35 от 28.04.2006 г.

 

За да можете да ползвате документите в системата, абонирайте се

 
Потребителско име:
Парола:
запомни ме:


Вие можете да направите своя абонамент по всяко време на годината:

- със завяка за абонамент;
- в офиса на издателството;
- на телефони: 02/981-13-76; 088/240-03-10; 02/981-13-93;
- чрез нашите търговски представители във Вашия регион;
- чрез разпространителските фирми - Партньори на ИК "Труд и право".

Информация за търговските ни представители във Вашия регион можете да получите на телефон: 02/981-13-93.