Изисквания за качество при производството на овче месо в Европейския съюз
Тип на документа: авторски материал
Aвтор/Източник: Евгения Вълева
Обнародван/Публикуван на: 2004-06-24
Автор / Източник:
Евгения Вълева
Дайджест "Пазар и право", 2004 г., кн. 06, стр. 47
Визирани нормативни актове:
Наредба № 7 от 19.03.2002 г. за ветеринарно-санитарните изисквания към животните, предназначени за клане, и при производството и предлагането на пазара на прясно месо (отм.)

 

За да можете да ползвате документите в системата, абонирайте се

 
Потребителско име:
Парола:
запомни ме:


Вие можете да направите своя абонамент по всяко време на годината:

- със завяка за абонамент;
- в офиса на издателството;
- на телефони: 02/981-13-76; 088/240-03-10; 02/981-13-93;
- чрез нашите търговски представители във Вашия регион;
- чрез разпространителските фирми - Партньори на ИК "Труд и право".

Информация за търговските ни представители във Вашия регион можете да получите на телефон: 02/981-13-93.